Πετράλωνα: Σοκάρουν αυτά που ισχυρίζεται ο 20χρονος για τη δολοφονία του νονού του
Συνεχίζουν τα σοκάρουν τα όσα δηλώνει ο 20χρονος ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία και τον τεμαχισμό του νονού του στα Πετράλωνα.
Ο νεαρός υποστηρίζει ότι είχε και στο παρελθόν σκεφτεί να σκοτώσει τον 52χρονο, μάλιστα χρησιμοποιώντας τσεκούρι, καθώς – όπως ισχυρίζεται – δεν μπορούσε να ανεχτεί το ότι το φερόμενο ως θύμα κακοποιούσε την μητέρα του.
«Ασκούσε βία στη μητέρα μου και δεν μπορούσα να το δεχθώ. Στο παρελθόν είχα σκεφτεί πάλι να σκοτώσω το νονό μου με ένα τσεκούρι», είπε, σύμφωνα με το Star, και προσέθεσε:
«Τελικά το έκανα όταν εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιμόταν. Στη συνέχεια τον έβαλα σε τέσσερις σακούλες σκουπιδιών».
Παράλληλα, ο νεαρός, ο οποίος πάσχει από ψυχική διαταραχή, είπε: «Δεν το έκανα μόνος μου, αλλά με ακόμη ένα άτομο. Το κάναμε μαζί. Εγώ και ο εαυτός μου. Ήταν ο καλός και ο κακός μου εαυτός».
Την Παρασκευή ο 20χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα αφεθεί ελεύθερος, εάν θα προφυλακιστεί ή ένα θα οδηγηθεί σε κάποια ψυχιατρική κλινική.
Αποχωρούν από το Ιράκ οι 300 Ισπανοί στρατιώτες - Η κυβέρνηση τους απομακρύνει λόγω του πολέμου
19:43
«Έκρηξη» στη χρήση κοκαΐνης στην Αττική, για πρώτη φορά ανίχνευση κεταμίνης - Τι ισχύει στην Ευρώπη
19:34
Προστασία της πρώτης κατοικίας: Νέα ρύθμιση Πιερρακάκη δίνει δεύτερη ευκαιρία στους οφειλέτες
19:24
Ταυτοποιήθηκε ο 23χρονος οδηγός μηχανής που τραβούσε βίντεο ενώ έκανε σούζες (vid)
19:13