ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πεύκη: Συγκλονίζουν ο πατέρας και ο παππούς της 5χρονης

Τραγωδία στην Πεύκη: Συγκλονίζουν ο πατέρας και ο παππούς της 5χρονης
ΙΝΤΙΜΕ

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια της 32χρονης που πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της, στην Πεύκη, την 5χρονη κόρη της και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Την τραγική στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε την εγγονή και τη νύφη του νεκρές στο δρόμο περιέγραψε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία. Μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στο δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω - είχαν βάλει ένα σεντόνι», ανέφερε σε δηλώσεις του προς δημοσιογράφους.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω», συνέχισε ο παππούς του παιδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο πατέρας όταν έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του σπάραξε: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;».

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ