Απαγορευτικό απόπλου: Σταδιακή άρση από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου
Μετά τις 10:00 το πρωί σήμερα αναμένεται να υπάρξει σταδιακή άρση της απαγόρευσης απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου και φθάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ αναμένεται να εξασθενήσουν.
Στις 10:00 το πρωί τα πλοία με προορισμό την Κρήτη αναμένεται να αποπλεύσουν από το λιμάνι του Πειραιά και στις 12:00 το μεσημέρι για τις Κυκλάδες.
Εξάλλου και από το λιμάνι της Ραφήνας τα πλοία για τις Κυκλάδες αναμένεται να αναχωρήσουν στις 10:00, ενώ το πρώτο δρομολόγιο από το λιμάνι του Λαυρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι.
Πάντως, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Ενισχύουν τα μπλόκα τους οι αγρότες στην βόρεια Ελλάδα - Ο χάρτης των κινητοποιήσεων
09:50
Μπαράζ επαφών Παπασταύρου για την ενέργεια στις ΗΠΑ - Τι συζητήθηκε
09:40
Οι νεότερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική - Άνοιξε η αριστερή λωρίδα στην Αθηνών - Κορίνθου
09:33
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23