Κίναρος: Τι δηλώνει η κόρη της κυριά Ρηνιώς
Η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, κυρία Ρηνιώ, εντοπίστηκε χθες, Πέμπτη, καλά στην υγεία της ύστερα από την τριήμερη αγωνία των συγγενών της που την αναζητούσαν, αλλά δεν είχαν κανένα νέο της.
Δεν είχε απαντήσει στο τηλέφωνό της τρεις ημέρες, με αποτέλεσμα να κινηθούν διαδικασίες από το υπουργείο Άμυνας, που απέστειλε ένα Super Puma στο νησί.
Η κόρη της, Ακάνθη Κατσουτόρχη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε πως ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες στο νησί από την κακοκαιρία, ενώ εξέφρασε την ελπίδα της ότι θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.
Η ίδια, ευχαρίστησε τον υφυπουργό Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, για το ότι έστειλε ελικόπτερο ώστε να εντοπιστεί τη μητέρα της.
Τέλος, αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος φόβος της μητέρας της είναι «να μείνει χωρίς ρεύμα».
Μητσοτάκης: H Έξοδος του Μεσολογγίου χρησιμεύει ως οδηγός για το μέλλον
15:25
Νέες απειλές Τραμπ σε Ιράν: «Ανοίξτε τα Στενά του Ορμούζ αλλιώς θα ζείτε στην κόλαση»
15:18
Συνέντευξη τύπου Τραμπ για τη διάσωση του πιλότου στο Ιράν - Τι αναφέρει σε ανάρτησή του
15:14
Στις 12 αύριο το μεσημέρι το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ - Σύσκεψη και για την ακρίβεια ενόψει Πάσχα
14:59