Κίναρος: Τι δηλώνει η κόρη της κυριά Ρηνιώς
Η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, κυρία Ρηνιώ, εντοπίστηκε χθες, Πέμπτη, καλά στην υγεία της ύστερα από την τριήμερη αγωνία των συγγενών της που την αναζητούσαν, αλλά δεν είχαν κανένα νέο της.
Δεν είχε απαντήσει στο τηλέφωνό της τρεις ημέρες, με αποτέλεσμα να κινηθούν διαδικασίες από το υπουργείο Άμυνας, που απέστειλε ένα Super Puma στο νησί.
Η κόρη της, Ακάνθη Κατσουτόρχη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε πως ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες στο νησί από την κακοκαιρία, ενώ εξέφρασε την ελπίδα της ότι θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.
Η ίδια, ευχαρίστησε τον υφυπουργό Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, για το ότι έστειλε ελικόπτερο ώστε να εντοπιστεί τη μητέρα της.
Τέλος, αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος φόβος της μητέρας της είναι «να μείνει χωρίς ρεύμα».
Κικίλιας: Τα νησιά μας και ο τουρισμός είναι σημαντικά για την οικονομία
08:29
Ο Κιτ Χάρινγκτον στον νέο «Χάρι Πότερ» του HBO ως Γκίλντεροϊ Λόκχαρτ
08:24
Νέα Σμύρνη: Στις καταθέσεις οι απαντήσεις για το κίνητρο του δράστη - Η ιατροδικαστική και το βίντεο
08:16
Καύσωνας: Πού η θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 41 βαθμούς Κελσίου- Παρασκευή υποχωρεί η αφόρητη ζέστη
08:08