ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο 20χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του νονού του

Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο 20χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του νονού του
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Στη φυλακή, μέχρι να κριθεί εάν χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα, οδηγείται ο 20χρονος κατηγορούμενος ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και στη συνέχεια πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του στα Πετράλωνα.

Ο νεαρός κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα στον 12ο τακτικό ανακριτή για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Μετά το πέρας της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να κριθεί εάν ο 20χρονος κατηγορούμενος χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα και μέχρι τότε διέταξαν την προφυλάκισή του.

Κατά τη μεταγωγή του, μάλιστα, στον ανακριτή σημειώθηκε μικρή ένταση, καθώς ο 20χρονος δεν ήθελε να βγει από το αστυνομικό όχημα, φωνάζοντας «βοήθεια».

«Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μια φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα. Δύο το κάναμε. Δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο "κακός" μου εαυτός», φέρεται να είχε πει ο 20χρονος στην προανακριτική του απολογία του.O νεαρός υπέδειξε και έναν μπαλτά, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε στο πατάρι του σπιτιού. Με τον μπαλτά ο νεαρός φέρεται να τεμάχισε τον νονό του και στη συνέχεια, όπως ομολόγησε, έβαλε τα μέλη σε τέσσερις σακούλες και τα πέταξε στα σκουπίδια.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του νεαρού ξεκίνησε στις 26 Δεκεμβρίου όταν ο 52χρονος δεν εμφανίστηκε στο καφενείο που σύχναζε με αποτέλεσμα οι φίλοι του να τον αναζητήσουν. Δυο ημέρες αργότερα ο 20χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως εκείνος έκοψε το νήμα της ζωής του νονού του.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ