Θεσσαλονίκη: Νεκρός 28χρονος που κυνηγήθηκε από οπαδούς
Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Κυριακής ένας 28χρονος οπαδός από τη Βουλγαρία όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, ο νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να διαφύγει από τη μανία νεαρών οπαδών που τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν. Ο 28χρονος ήταν οπαδός ομάδας της Βουλγαρίας που είναι αδελφοποιημένη με ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Κατά το επεισόδιο ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά και επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών, μέλος της οποίας ήταν και ο 28χρονος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην οδό Μαρίας Κάλλας, έναντι του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Αμέσως μετά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52