Θεοφάνεια 2020 - Ρόδος: Με καλό καιρό γιορτάστηκαν τα Φώτα
Με κάθε λαμπρότητα και υπό καλές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο αλλά και σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου ο εορτασμός των Θεοφανείων.
Στην πόλη της Ρόδου η τελετή ξεκίνησε στις 10.30 το πρωί στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού, χοροστατούντος του μητροπολίτη Ρόδου κ. Κυρίλλου.
Περίπου στις 11:00 το πρωί, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ροδίων, των Ιερών Εξαπτέρυγων, του χορού των ιεροψαλτών, του κλήρου, των επισήμων αρχών και φορέων, αλλά και του κόσμου, πραγματοποιήθηκε στην προβλήτα πίσω από την Περιφέρεια δέηση και έγινε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα για τον καθαγιασμό των υδάτων, ενώ άγημα της 95 ΑΔΤΕ απέδωσε τις ενδεδειγμένες τιμές.
Πάνω από 25 συνολικά άτομα, δήλωσαν συμμετοχή για να βουτήξουν, ανάμεσά τους και δύο γυναίκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την rodiaki.gr, τον σταυρό έπιασαν τελικά από κοινού οι Ευάγγελος Καραφυλάκης και Γεώργιος Ζαΐρης.
Πότε εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΤΕΦΑΑ – Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται
03:00
Επιπλέον 1.000 θέσεις εργασίας για Άτομα με Αναπηρία στους ΟΤΑ - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00
2Κ/2024: Τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
01:00
ΔΥΠΑ: Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιούνιο - Όλες οι πληροφορίες
00:30