Θεοφάνεια 2020 - Λάρισα: Έπιασαν το σταυρό μέσα στα παγωμένα νερά του Πηνειού
Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνεια στη πόλη της Λάρισας στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλείου, όπου τελέστηκε η λειτουργία, αλλά και η τελετή αγιασμού των υδάτων στη γέφυρα του Πηνειού ποταμού.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος χοροστάτησε στην τελετή, ενώ οκτώ άτομα έπεσαν στα κρύα νερά του ποταμού, για να πιάσουν τον σταυρό. Ο τυχερός που τα κατάφερε ήταν ένας 26χρονος Λαρισαίος ο οποίος δήλωσε χαρούμενος για την πράξη του.
Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης με δήλωσή του έστειλε ευχές στους πολίτες της Λάρισας, λέγοντας: «Eύχομαι το Άγιο Πνεύμα να φωτίζει την πορεία της πόλης μας και να χαρίζει σε όλους του συμπολίτες μας υγεία και χαρές».
PHOTO 1 / 11
Photo 1/11
Πηγή: LARISSANET.GR
Photo 2/11
Πηγή: LARISSANET.GR
Photo 3/11
Πηγή: LARISSANET.GR
Photo 4/11
Πηγή: LARISSANET.GR
Photo 5/11
Πηγή: LARISSANET.GR
Photo 6/11
Πηγή: LARISSANET.GR
Photo 7/11
Πηγή: LARISSANET.GR
Photo 8/11
Πηγή: LARISSANET.GR
Photo 9/11
Πηγή: LARISSANET.GR
Photo 10/11
Πηγή: LARISSANET.GR
Photo 11/11
Πηγή: LARISSANET.GR
ΚΟΣΜΟΣ
Artemis II: Μαγεύουν οι πρώτες εικόνες από την αθέατη πλευρά της Σελήνης (pics)
17:54
ΚΟΣΜΟΣ
Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: «Η τωρινή κρίση ξεπερνά όλες τις ενεργειακές κρίσεις μαζί»
17:42
ΚΟΣΜΟΣ
Μιρτσέα Λουτσέσκου: Πολλαπλά εγκεφαλικά και πνευμονική θρομβοεμβολή
17:37
ΔΙΕΘΝΗ
«Καμπανάκι» Ντίμον για πληθωρισμό και επιτόκια με φόντο τον πόλεμο στο Ιράν
17:37
ΕΛΛΑΔΑ