Ανάληψη ευθύνης για τους εμπρησμούς αυτοκινήτων στο Κολωνάκι
Η αναρχική ομάδα «Πυρήνες Αναρχικής Δράσης» ανέλαβαν την ευθύνη για το μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο Κολωνάκι.
Σε κείμενό τους που δημοσιεύεται σε γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι χτύπησαν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα «για να τους διαβεβαιώσουμε ότι ο φόβος πλέον θα γίνει και δικό τους βίωμα με τρόπο που ούτε καν φαντάζονται».
Το μπαράζ εμπρησμών είχε γίνει στην οδό Δημοχάρους κοντά στο Ναυτικό Νοσοκομείο και οι δράστες είχαν τοποθετήσει προσανάμματα και αναμμένα κεριά κάτω από αυτοκίνητα ανυποψίαστων πολιτών και τα πυρπόλησαν προκαλώντας ολοσχερή καταστροφή σε τέσσερα οχήματα και σοβαρές υλικές ζημιές σε τρία ακόμη.
Αμέσως μετά κατάφεραν να εξαφανιστούν παρά το γεγονός ότι είχαν χτυπήσει σε μια από τις πιο καλά φυλασσόμενες περιοχές της Αθήνας.
Ντάφης στο CNN Greece: «Πραγματικότητα, όχι μελλοντική πρόβλεψη η μείωση των χιονιών στην Ελλάδα»
07:50
Δήμαρχος Άη Στράτη στο CNN Greece: Οι καρκινοπαθείς δεν είμαστε ανίκανοι - Τίποτα δεν είναι δεδομένο
07:46
«Χειρόφρενο» τραβούν από σήμερα οι οδηγοί ταξί - Έρχονται επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες
07:40
Η Βενεζουέλα έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ένωση
07:37