Κακοκαιρία «Ηφαιστίων»: Συνεχίζονται τα προβλήματα σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια
Συνεχίζονται τα προβλήματα σε ορισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, καθώς σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο εξακολουθούν να πνέουν ισχυροί άνεμοι, που κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.
Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων προβλέπει η ΕΜΥ εντός της ημέρας.
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, ενώ στις 4:00 το πρωί απέπλευσε για το Ηράκλειο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο KNOSSOS PALACE. Επίσης, στις 6:00 το πρωί αναχώρησε από το Ηράκλειο για τον Πειραιά το FESTOS PALACE.
Από το λιμάνι της Ραφήνας εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια για το Μαρμάρι.
Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια στις γραμμές Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Καβάλα-Πρίνος.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.
Η ASUS παρουσίασε το νέο Commercial Portfolio της στους συνεργάτες της Oktabit στη Θεσσαλονίκη
17:26
«Βολές» Σαλβίνι σε Τραμπ: Όποιος προσβάλλει την Τζόρτζια Μελόνι μας προσβάλλει όλους
17:18
Βενετία: Ο νέος δήμαρχος επιδιώκει να αυξήσει το τέλος εισόδου για τους τουρίστες στα 50 ευρώ
17:09
Πλήρωμες e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 22 έως 26 Ιουνίου
17:07