Αντικύθηρα: Συνεχίζεται η περιπέτεια για τους 22 ναυτικούς του πλοίου «AEOLOS»
Στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Αντικυθήρων εξακολουθεί να πλέει ακυβέρνητο από τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, το φορτηγό πλοίο «ΑEOLOS», λόγω απώλειας του πηδαλίου, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη θαλάσσια περιοχή, δεν επέτρεψαν στα δύο ρυμουλκά που έφθσασαν στο σημείο, τη ρυμούλκησή του στον όρμο Βάτικα Νεάπολης Βοιών.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο σημείο όπου βρίσκεται το πλοίο κατέπλευσε και τρίτο ρυμουλκό, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου επιχείρηση ρυμούλκησης.
Το πλοίο «AEOLOS» με 22 άτομα αλλοδαπό πλήρωμα, είχε αποπλεύσει από τον λιμένα Ντιλισκελεσί στην Τουρκία, με προορισμό τον λιμένα Σαν Νίκολας στην Αργεντινή, έμφορτο με 19.273,42 μετρικούς τόνους σιδηρομετάλλευμα.
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Προανακριτικής για Λιβανό και Αραμπατζή
20:04
Τιτάνια μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς στο Ίλιον: Στάχτη έγιναν επιχείρηση και διαμερίσματα (vids)
20:00
Ένωση Εισαγγελέων για το ψήφισμα του ΔΣΑ περί παραίτησης Τζαβέλλα: «Πλήγμα για τη Δικαιοσύνη»
19:52
Και επίσημα ο ευρωβουλευτής Ν. Φαραντούρης στο ΠΑΣΟΚ - Η συνάντηση με τον Ν. Ανδρουλάκη
19:43