Κάλυμνος: Καθηγητής πέθανε μέσα στο σχολείο
Με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρέτησε η μικρή κοινωνία της Καλύμνου τον καθηγητή πληροφορικής Μιχάλη Γιαννικουρή, ο οποίος πέθανε την Τετάρτη αφήνοντας την τελευταία του πνοή μέσα στο γραφείο των καθηγητών στο σχολείο όπου δίδασκε.
Ο 49χρονος καθηγητής, πατέρας τριών παιδιών, βρισκόταν το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του στο Νικηφόρειο Λύκειο Καλύμνου όταν έχασε τις αισθήσεις τους και κατέρρευσε.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου (που γειτνιάζει με το Σχολείο) αλλά παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το Ιατρικό προσωπικό δεν έγινε δυνατή η ανάκτηση των αισθήσεών του.
«Η Κάλυμνος και η εκπαιδευτική κοινότητα θρηνεί έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ένα νέο επιστήμονα, έναν άριστο εκπαιδευτικό και συνάδελφο, έναν αγαπητό, χαμογελαστό, καλοσυνάτο και δραστήριο συμπολίτη μας» σχολιάζουν στην τοπική ιστοσελίδα Kalymnos-news.gr συνάδελφοί του.
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Διευρύνονται τα κριτήρια του προγράμματος για τις κλειστές κατοικίες
01:00
Συντάξεις χηρείας: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο πλαίσιο
00:30
Αγγλία - Αργεντινή 1-2: Στον τελικό του Μουντιάλ η Αλμπισελέστε
00:03
Βανς: Το Ισραήλ χάνει τη μάχη της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ
23:59