ΕΛΛΑΔΑ

Κουκάκι: Κόρη γνωστού ηθοποιού και ο συντονιστής των καταλήψεων ανάμεσα στους συλληφθέντες

Κουκάκι: Κόρη γνωστού ηθοποιού και ο συντονιστής των καταλήψεων ανάμεσα στους συλληφθέντες
ΙΝΤΙΜΕ

Η κόρη ενός γνωστού ηθοποιού, αλλά και ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε τον ρόλο του κεντρικού συντονιστή των καταλήψεων στο Κουκάκι, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των χθεσινών επιχειρήσεων στις οδούς Ματρόζου και Παναιτωλίου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν συνολικά 13 συλλήψεις, ενώ οι συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο κτήριο της Ματρόζου περίπου στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα μπήκαν και σε αυτό της Παναιτωλίου.

Από την κατάληψη της Ματρόζου συνελήφθησαν πέντε άτομα, ενώ από εκείνη της Παναιτωλίου τα υπόλοιπα οκτώ.

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντα

Νωρίτερα ήρθαν στο «φως» νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα με τους αντιεξουσιαστές να βρίσκονται στις ταράτσες των κτηρίων που ανακατέλαβαν στο Κουκάκι.

Οι κουκουλοφόροι, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, είχαν προετοιμαστεί για την επίθεση που ακολούθησε στις αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο.

Είχαν ανεβάσει στις ταράτσες πέτρες, ξύλα και μπογιές, και είχαν δημιουργήσει -με έπιπλα κι άλλα αντικείμενα- τα «πολεμοφόδιά» τους. Λίγο αργότερα τα έριξαν στους αστυνομικούς, που προχώρησαν σε επιχείρηση εκκένωσης των κτηρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ