ΤΖΟΚΕΡ: Το τυποποιημένο σύστημα αξίας 9,5 ευρώ που κέρδισε το τζακ ποτ των 9,2 εκατ. ευρώ
Σαν τρελά χτυπούν τα τηλέφωνα στο τυχερό πρακτορείο ΟΠΑΠ, με αριθμό 232788, στο Πατητήρι Αλοννήσου, όπου παίχθηκε το «χρυσό» δελτίο ΤΖΟΚΕΡ που χάρισε σε έναν μεγάλο νικητή 9.208.523 ευρώ. Ο τυχερός παίκτης, που πλέον είναι εκατομμυριούχος, έπαιξε ένα δελτίο αξίας 9,5 ευρώ, ενώ η νικητήρια στήλη προήλθε από τυποποιημένο σύστημα.
Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ, Μαγδαληνή Μαλαματένιου, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη σημαντική επιτυχία που σημειώθηκε στο κατάστημά της, το οποίο μετρά μόλις λίγους μήνες λειτουργίας. Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που η τύχη «χτυπά» στο συγκεκριμένο πρακτορείο, καθώς τον περασμένο Αύγουστο, ένα μήνα μετά το άνοιγμά του, ένας παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ πέτυχε το «4+1» και κέρδισε 2.500 ευρώ.
Από το τηλέφωνο έμαθε η κα Μαλαματένιου τα ευχάριστα νέα για το κατάστημά της. Ήταν περασμένα μεσάνυχτα και δεν είχε ενημερωθεί ακόμη για τα αποτελέσματα της κλήρωσης. «Το έμαθα στη μία τη νύχτα, από μία φίλη μου που πήρε να με συγχαρεί», αναφέρει χαρακτηριστικά. Αργότερα την κάλεσε και ο μεγάλος νικητής για να την ευχαριστήσει.
Νότια Αφρική: Εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες για τις εννέα νεκρές γυναίκες - Έρευνες για τις δολοφονίες
15:29
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 25 Σεπτεμβρίου
15:18
«Ναι είμαι έτοιμος να ξαναγίνω πρωθυπουργός» - Η συνέντευξη Τσίπρα στη Le Soir
15:09
CNNi: Φουντώνει η διεθνής ανησυχία καθώς οι Χούθι διευρύνουν τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή
15:00