Χαλκιδική: Κοριτσάκι δύο ετών παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο
Τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, σε περιοχή της Χαλκιδικής όταν ένα κοριτσάκι δύο ετών βρήκε φρικτό θάνατο από αυτοκίνητο.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το κοριτσάκι παρασύρθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο πατέρας της.
Όλα συνέβησαν γύρω στη 1.20 μετά το μεσημέρι, στο Παλιούρι Χαλκιδικής, στην αυλή του σπιτιού όπου ζει η οικογένεια. Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το seleo.gr, το παδί ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του και παρασύρθηκε κατά λάθος από το όχημα που οδηγούσε ο μπαμπάς του.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.
Δημοσκοπήσεις: Φθορά της ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ, άλμα για το κόμμα Τσίπρα, αντιφατικά στοιχεία για Καρυστιανού - Τι δείχουν οι μετρήσεις Απριλίου
08:32
Υπάρχει τελικά ο Μεγαλοπόδαρος; Τι αποκαλύπτει ο φάκελος του FBI
08:30
Άγιος Δημήτριος: Ο 20χρονος έκρυψε το μαχαίρι και άλλαξε ρούχα μετά το έγλημα - Τι κατέθεσαν τρεις φίλοι του
08:16
Ο Τραμπ έδωσε στο «φως» βίντεο από την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου - Η στγμή που συλλαμβάνουν τον δράστη
08:01