Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα το «μπαράζ» υπερπτήσεων τουρκικών F-16
Συνεχίζονται, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, οι πτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από νησιά του Αιγαίου.
Μετά τις χθεσινές πτήσεις πάνω από νησιά των Δωδεκανήσων, σήμερα ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών πέταξε πάνω από νησίδες του συμπλέγματος των Φούρνων.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ζεύγος τουρκικών F-16, που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε πάνω από τους Ανθρωποφάγους στα 18.000 πόδια, στις 12:03, ενώ την ίδια ώρα άλλο ζεύγος τουρκικών F-16, που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, επίσης, πέταξε πάνω από τους Ανθρωποφάγους και το Μακρονήσι στα 10.000 πόδια.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00
Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
01:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59