ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του άνδρα που σκότωσε τον ηλικιωμένο

Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του άνδρα που σκότωσε τον ηλικιωμένο
Φωτογραφία Αρχείου ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 51χρονου άνδρα, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε έναν ηλικιωμένο και τραυμάτισε τη σύζυγο αυτού στις Μοίρες του Ηρακλείου Κρήτης. 

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο φερόμενος ως δράστης πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, το οποίο το νοίκιαζε από τον ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η γυναίκα μένει στον πρώτο όροφο του οικήματος, ενώ ο ηλικιωμένος και η 65χρονη σύζυγός του στο ισόγειο.

Ο 51χρονος, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, ζήτησε να δει τον ηλικιωμένο, όπως και έγινε. Μετά από κάποια ένταση, ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί, σκοτώνοντας τον 80χρονο.

Από τα πυρά τραυματίστηκε και η σύζυγος του ηλικιωμένου, η οποία είχε βγει στην είσοδο του σπιτιού.

Ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε άμεσα σε φυγή και αναζητείται από τις Αρχές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενικά του πρόσωπα έχουν επιχειρήσει να τον εντοπίσουν, ωστόσο έχει καταστεί αδύνατο.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα βρίσκεται εκτός κινδύνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ