ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Να τιμωρηθεί ο 51χρονος συλληφθείς ζητάει ο γιος του ηλικιωμένου

Κρήτη: Να τιμωρηθεί ο 51χρονος συλληφθείς ζητάει ο γιος του ηλικιωμένου
Φωτογραφία Αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο γιος του ηλικιωμένου που σκοτώθηκε από πυρά 51χρονου άνδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης αποκάλυψε ότι ο πατέρας του δεν γνώριζε καν τον φερόμενο ως δράστη.

«Ο πατέρας μου δεν τον ήξερε, ούτε τον είχε ξαναδεί ποτέ του. Τον ρώτησε ο δράστης αν είναι αυτός που νοικιάζει και πόσο νοικιάζει το σπίτι στη γυναίκα» αναφέρει αρχικά ο γιος του θύματος στο ekriti.gr.

Ενώ συμπληρώνει:

«Ο πατέρας μου δεν του απάντησε για το ενοίκιο καθώς δεν τον αφορούσε. Τότε ο δράστης τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τόσο εκείνον όσο και τη μητέρα μου. Πρέπει να τιμωρηθεί».

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 51χρονος άνδρας, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε έναν ηλικιωμένο και τραυμάτισε τη σύζυγο αυτού στις Μοίρες του Ηρακλείου Κρήτης, συνελήφθη σήμερα, Πέμπτη, το πρωί από την αστυνομία.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο φερόμενος ως δράστης πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, το οποίο το νοίκιαζε από τον ηλικιωμένο.

Οι πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η δολοφονία είναι συγχκεχυμένες.

Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι ο 51χρονος ζήτησε να δει τον ηλικιωμένο και μετά από καυγά τον πυροβόλισε, ενώ άλλες αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης λογομαχούσε με την σύζυγό του όταν ο 80χρονος τους ζήτησε να μην κάνουν φασαρία και ακολούθησαν οι πυροβολισμοί.

Από τα πυρά τραυματίστηκε και η σύζυγος του ηλικιωμένου, η οποία είχε βγει στην είσοδο του σπιτιού.

Ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε άμεσα σε φυγή και άμεσα εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα βρίσκεται εκτός κινδύνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ