Έγκλημα στην Κρήτη: Ένταση στο δικαστήριο – Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 51χρονο κατηγορούμενο
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο 51χρονος δράστης της δολοφονίας του ηλικιωμένου στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Συγγενείς του θύματος που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου επιχείρησαν να ξυλοκοπήσουν τον φερόμενο ως δράστη, με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια.
Ο 51χρονος σχεδόν φυγαδεύτηκε από τις Αρχές στο δικαστήριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του flashnews.gr.
Οργισμένη αντίδραση από την κόρη του θύματος
Μάλιστα, η κόρη του θύματος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της και επιχείρησε να επιτεθεί και η ίδια στον κατηγορούμενο.
«Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε. Ο πατέρας μου είναι νεκρός, η μητέρα μου νοσηλεύεται τραυματισμένη στο ΠΑΓΝΗ και όλα αυτά έγιναν επειδή αυτός λέει ότι μέθυσε. Μας οδηγούν να πάρουμε κι εμείς τα όπλα στα χέρια» δήλωσε η γυναίκα.
Αγρότες: Οι προτάσεις «βόμβα» από το μπλόκο Νίκαιας και τα ονόματα... έκπληξη για διαπραγμάτευση
20:48
Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Μία εβδομάδα για να επιστρέψουν στα θρανία από τις διακοπές οι μαθητές
20:36
Για το 2027 ανέβαλε ο Τραμπ την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα
20:24
«Καλωσόρισες»: Το μήνυμα της φον ντερ Λάιεν για την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο
20:12