Κρήτη: Τέσσερα μέτρα χιόνι στο Οροπέδιο Λασιθίου
Μέχρι τα τέσσερα μέτρα φτάνει το χιόνι στις θέσεις Καμινάκι και Άγιο Μανώλη στο Οροπέδιο Λασιθίου στην Κρήτη, με το δήμο να συνεχίζει τις προσπάθειες αποχιονισμού του διαδημοτικού δρόμου από Καμινάκι προς Άγιο Μανώλη, όπου σύμφωνα με τον δήμαρχο, Γιάννη Στεφανάκη, ξεπερνάει το ενάμιση μέτρο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, παρά την εντατικοποίηση των εργασιών αποχιονισμού καθημερινά, ο δρόμος παραμένει κλειστός.
Τόσο το μοναδικό γκρέιντερ του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου όσο και το συνεργείο επιχειρούν στη συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται στον διαδημοτικό δρόμο δήμου Οροπεδίου Λασιθίου - Δήμου Βιάννου, ώστε να υπάρξει ομαλοποίηση της κατάστασης.
PHOTO 1 / 3
Photo 1/3
Πηγή: CRETALIVE.GR
Photo 2/3
Πηγή: CRETALIVE.GR
Photo 3/3
Πηγή: CRETALIVE.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ΠΑΣΟΚ «πρεσάρει» την κυβέρνηση για το πρόγραμμα SAFE: Ζητεί στοιχεία και καταγγέλει παλινωδίες, καθυστερήσεις και σφάλματα
09:12
ΕΛΛΑΔΑ
Τέμπη 3 χρόνια μετά: Πόσο ασφαλή είναι τα τρένα στην Ελλάδα σήμερα
09:01
ΚΟΣΜΟΣ
Πέντε νεκροί από Ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα - Πάνω από 600 νεκροί παρά την κατάπαυση πυρός
09:01
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία ο θάνατος του 50χρονου στη Λέρο: Ομολόγησε ότι τον σκότωσε ο 18χρονος γιος του
08:56
ΚΟΣΜΟΣ