Θεσσαλονίκη: 10 συλλήψεις για εμπορία, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών
Στη σύλληψη δέκα ατόμων για εμπορία, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα) και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Μεταξύ των δραστών είναι δύο αλλοδαποί 31 και 25 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ», την ώρα που προμήθευαν, έναντι χρηματικού ποσού, 67χρονο με τέσσερις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 47,68 γραμμαρίων.
Στη θέα των αστυνομικών, οι δύο δράστες πέταξαν δύο μικροδέματα κάνναβης, τα οποία επίσης προόριζαν προς πώληση, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθησαν δύο Έλληνες υπήκοοι ηλικίας 37 και 50 ετών, την ώρα που ο πρώτος προμήθευε το δεύτερο με μικροποσότητα κάνναβης έναντι χρηματικού ποσού.
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
SPONSORED
«Πράσινος πλανήτης, φωτεινό αύριο»: Το ΕΠΑΛ Τυρνάβου «πρασίνισε» την πόλη με 57 ελαιόδεντρα
14:38
Γαλάτσι: Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγός τράκαρε τρία οχήματα - Συνελήφθη
14:27
Ιταλία: Ακρωτηριάστηκαν δύο από τους τραυματίες τους οποίους χτύπησε σκόπιμα οδηγός στη Μοντένα
14:17
Μεγάλη πυρκαγιά μετά από επίθεση με drone σε πυρηνικό σταθμό στο Άμπου Ντάμπι
14:06