ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου κατά των πλειστηριασμών

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου κατά των πλειστηριασμών

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια κατά των πλειστηριασμών, σε νέα παρέμβασή τους την Κυριακή, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Συγκεκριμένα, μέλη της συλλογικότητας περπάτησαν στον πεζόδρομο και πέταξαν τρικάκια κατά των πλειστηριασμών ακινήτων.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «στο οικονομικό πεδίο η νεοφιλελεύθερη ατζέντα της ΝΔ υποσχόταν πληθώρα επενδύσεων, επιστροφή στην "κανονικότητα" και μείωση φόρων. Η πραγματικότητα όμως είναι εδώ και αυτό που δείχνει είναι ότι το περιβάλλον ισοπεδώνεται σε όλη τη χώρα, γιατί αυτό εξυπηρετεί τους μεγαλοεπιχειρηματίες και η κοινωνία εξακολουθεί να στενάζει κάτω από το βάρος αποτυχημένων πολιτικών».

To κείμενο καταλήγει χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση «ιδιοτελή, κοντόφθαλμη, πάμφτωχη σε ανθρώπινο δυναμικό, δέσμια της διαπλοκής και διεφθαρμένη μέχρι το μεδούλι, αυτή είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και έχει κηρύξει πόλεμο σε ολόκληρη την κοινωνική βάση».

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, είχε προηγηθεί παρέμβαση με τρικάκια έξω από το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα και το βράδυ της Παρασκευής,εισβολή στα γραφεία των εφημερίδων Espresso και Δημοκρατία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ