Σε αποκλεισμό της Εθνικής Πατρών – Πύργου προχωρά ο Δήμος Πατρέων
Στον αποκλεισμό της Eθνικής Oδού Πατρών - Πύργου, στον κόμβο της βιομηχανικής περιοχής, θα προχωρήσει ο Δήμος Πατρέων, σήμερα Τρίτη, στις 11:00 το πρωί.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, βασικό αίτημα της σημερινής κινητοποίησης είναι η άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου χωρίς διόδια.
Επίσης, ο δήμος τονίζει ότι διεκδικεί «διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις, την κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα», προσθέτοντας ότι «αυτό το έργο θα μπορούσε μέχρι σήμερα να είχε κατασκευαστεί και να το χρησιμοποιούμε με ασφάλεια, χωρίς να χάνονται στην άσφαλτο ανθρώπινες ζωές.»
Στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησης, ο δήμος ζητά ακόμη την νότια χάραξη του αυτοκινητόδρομου, από την περιοχή του Μιντιλογλίου, έως και πέρα από την Κάτω Αχαΐα, με σκοπό, όπως αναφέρει, «την προστασία των οικισμών και του περιβάλλοντός τους».
«Καμία ανεμογεννήτρια στις πληγείσες περιοχές»: Το μήνυμα Χαρδαλιά μετά τη φωτιά στη Δυτική Αττική
10:42
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από την Δευτέρα έως την Παρασκευή 14 Αυγούστου
10:32
Στο «σφυρί» ρούχα και αξεσουάρ από το «The Devil Wears Prada 2» - Τα κορυφαία «κομμάτια»
10:32
Έκθεση φόρος τιμής στον Καρλ Λάγκερφλεντ από τον Οίκο Fendi
10:21