Πάτρα: Εμπρηστικές επιθέσεις στο κέντρο της πόλης με στόχο καρναβαλικές κατασκευές
Εμπρηστικές επιθέσεις εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της Τρίτης άγνωστοι δράστες στο κέντρο της Πάτρας, με στόχο καρναβαλικές κατασκευές που έχει τοποθετήσει ο δήμος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη επίθεση σημειώθηκε έξω από το δημαρχείο της πόλης, όπου άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά στον «μπάστακα» που βρίσκεται δίπλα από την κεντρική είσοδο του κτηρίου.
Η δεύτερη επίθεση εκδηλώθηκε στη διασταύρωση των οδών Όθωνος-Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων, όπου και εκεί πυρπολήθηκε καρναβαλική κατασκευή, ενώ η τρίτη εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε «μπάστακα», που είχε τοποθετηθεί στον πεζόδρομο της οδού Παντανάσσης.
Και στις τρεις περιπτώσεις ήταν άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ώστε να μην επεκταθούν οι φωτιές.
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 9 Απριλίου
05:00
ΧΡΗΜΑ
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού - Αναλυτικά παραδείγματα
04:00
ΧΡΗΜΑ
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
ΧΡΗΜΑ
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
ΧΡΗΜΑ