Διέρρηξαν το σπίτι της Χρυσούλας Διαβάτη και του Νικήτα Τσακίρογλου στην Αργολίδα
Θύματα διάρρηξης έπεσαν οι γνωστοί ηθοποιοί Νικήτας Τσακίρογλου και Χρυσούλα Διαβάτη που διατηρούν σπίτι στο Λυγουριό Αργολίδας.
Οι δυο ηθοποιοί ήταν τιμώμενα πρόσωπα στην έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Ναυπλίου το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, το ζευγάρι καθυσερούσε να φτάσει στην εκδήλωση και οι διοργανωτές επικοινώνησαν μαζί τους. Έτσι πληροφορήθηκαν πως η καθυστέρησή τους οφειλόταν στο γεγονός πως διέρρηξαν το σπίτι τους.
Οι δύο ηθοποιοί έφτασαν στο Ναύπλιο το βράδυ και σοκαρίστηκαν καθώς αντίκρισαν το σπίτι τους σχεδόν κατεστραμμένο όπως ανέφερε η Χρυσούλα Διαβάτη, περιγράφοντας πως ακόμα και τις σωλήνες του καλοριφέρ αποκόλλησαν οι δράστες που εισήλθαν στο σπίτι τους, ενώ στο εσωτερικό το σκηνικό θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με σπασμένα συρτάρια και ντουλάπες.
Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες μάζεψε ό,τι μπορούσε από προσωπικά είδη και θα διαμείνει σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο σπίτι τους.
Στήριξη στην Ουκρανία και ενότητα μεταξύ Ευρώπης - ΗΠΑ ζητά ο Μακρόν
14:09
OpenAI: Σε «κόκκινο συναγερμό» το ChatGPT λόγω Gemini 3 - «Να κινηθούμε ταχύτερα»
14:05
Τον Δεκέμβριο η απόφαση της Κομισιόν για τις πωλήσεις κινητήρων εσωτερικής καύσης μετά το 2035
14:02
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
14:00