Διέρρηξαν το σπίτι της Χρυσούλας Διαβάτη και του Νικήτα Τσακίρογλου στην Αργολίδα

Θύματα διάρρηξης έπεσαν οι γνωστοί ηθοποιοί Νικήτας Τσακίρογλου και Χρυσούλα Διαβάτη που διατηρούν σπίτι στο Λυγουριό Αργολίδας.
Οι δυο ηθοποιοί ήταν τιμώμενα πρόσωπα στην έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Ναυπλίου το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, το ζευγάρι καθυσερούσε να φτάσει στην εκδήλωση και οι διοργανωτές επικοινώνησαν μαζί τους. Έτσι πληροφορήθηκαν πως η καθυστέρησή τους οφειλόταν στο γεγονός πως διέρρηξαν το σπίτι τους.
Οι δύο ηθοποιοί έφτασαν στο Ναύπλιο το βράδυ και σοκαρίστηκαν καθώς αντίκρισαν το σπίτι τους σχεδόν κατεστραμμένο όπως ανέφερε η Χρυσούλα Διαβάτη, περιγράφοντας πως ακόμα και τις σωλήνες του καλοριφέρ αποκόλλησαν οι δράστες που εισήλθαν στο σπίτι τους, ενώ στο εσωτερικό το σκηνικό θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με σπασμένα συρτάρια και ντουλάπες.
Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες μάζεψε ό,τι μπορούσε από προσωπικά είδη και θα διαμείνει σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο σπίτι τους.

Ισραηλινός στρατός: Χτυπήσαμε εγκαταστάσεις παραγωγής συσκευών φυγοκέντρισης στην Τεχεράνη
08:10
Κλειστή μέχρι η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ για λόγους ασφαλείας
08:08
ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ CNN GREECE: Αντιπρόεδρος Ευρωκοινοβουλίου για «Madleen»: Στη Γάζα χρειαζόμαστε λύσεις, όχι ακτιβισμό
08:04
Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στρατηγικά βομβαρδιστικά στην βάση Ντιέγκο Γκαρσία
08:01