Νέος κοροναϊός: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έσπευσε στο «Ελ. Βενιζέλος» για έλεγχο γκρουπ Κινέζων τουριστών
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έσπευσε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σήμερα, Κυριακή, ώστε να ελέγξει ένα γκρουπ με Κινέζους τουρίστες από την πόλη Ουχάν, από όπου ξεκίνησε η μετάδοση του νέου κοροναϊού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Star, η ξεναγός του γκρουπ των δέκα ατόμων ειδοποίησε τις Αρχές σχετικά.
Οι τουρίστες προσγειώθηκαν γύρω στις 11:15 στην Αθήνα.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει προκύψει κάτι ανησυχητικό από τον έλεγχο και αν κάποιος από τους τουρίστες έχει νοσήσει ή όχι.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι δέκα Κινέζοι θα παρέμεναν στην Αθήνα μέχρι το μεσημέρι και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου και στις 16:00 θα πέταγαν αεροπορικώς για Σαντορίνη.
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν εφαρμόζει νέο μηχανισμό ελεγχου για τα πλοία που διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ
21:19
ΧΡΗΜΑ
ΤΑ ΟΚΤΩ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ: Τι είναι το Power Pass - Πόσο πιθανό είναι το σενάριο για νέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος
21:07
ΕΛΛΑΔΑ
«Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στο κέντρο του Τυμπακίου Κρήτης – Ζημιές σε τρία σταθμευμένα οχήματα (pics)
20:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Τουλάχιστον 22 οι νεκροί από ρωσικές επιθέσεις
20:50
ΕΛΛΑΔΑ