ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Φόνσου: Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια παράστασης - Ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της

Άννα Φόνσου: Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια παράστασης - Ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της
ΙΝΤΙΜΕ/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η Άννα Φόνσου λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της παράστασης «7 αναζητήσεις» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το βράδυ του Σαββάτου.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση, με το που βγήκε στη σκηνή και άρχισε το μονόλογο της για τις αναζητήσεις στη καταστροφή της Σμύρνης, φώναξε προς το κοινό: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω» και έφτασε στα παρασκήνια όπου και λιποθύμησε.

Άμεσα γιατρός της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Το Σπίτι του Ηθοποιού εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση υγείας της Άννας Φόνσου:

«Η πρόεδρος μας Άννα Φόνσου θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για το μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά την υγεία της. Καλό είναι να μην κάνουμε τόσο τραγικό ένα λιποθυμικό επεισόδιο που της συνέβη χθες στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, έπειτα από ίλιγγο που αισθάνθηκε. Παρά την έντονη αδιαθεσία της απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο γενναία είναι προετοιμάζοντας το κοινό λέγοντας του πριν αποχωρήσει "συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο"».

Ενώ συμπληρώνεται ότι: «Βρίσκεται σπίτι της και όχι σε κάποιο νοσοκομείο όπως πολλοί έγραψαν. Ο γιατρός της συνέστησε ηρεμία και ξεκούραση για λίγες μέρες σε συνδυασμό με σωστή φαρμακευτική αγωγή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ