Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος ξόδεψε τα χρήματα σχολικής εκδρομής και κατήγγειλε ληστεία για να καλυφθεί
Ψευδής αποδείχθηκε η καταγγελία στην οποία προέβη υποδιευθυντής δημοτικού σχολείου στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης ότι το βράδυ της Τρίτης άγνωστοι του επιτέθηκαν και με χρήση σωματικής βίας απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.
Ο 53χρονος δάσκαλος φέρεται να ομολόγησε ότι εμπνεύστηκε το σενάριο της εις βάρος του ληστείας, για να δικαιολογήσει την απώλεια των χρημάτων εκ μέρους του.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, επρόκειτο για χρήματα τα οποία του είχαν εμπιστευθεί λόγω της ιδιότητας του και ένα μέρος φέρεται να συνδεόταν με επικείμενη σχολική εκδρομή.
Όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
ΚΟΣΜΟΣ
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Η Ford αλλάζει σελίδα στην Ευρώπη
08:20
ΚΟΣΜΟΣ
Τσεχία: Επανέρχεται στη πρωθυπουργία ο Μπάμπις - Δεσμεύση για μεταβίβαση επιχειρηματικών συμφερόντων
08:20
ΕΛΛΑΔΑ