ΕΛΛΑΔΑ

«Αυτοτραυματίστηκε» λέει ο ηθοποιός στη δίκη για βιασμό του οδηγού ταξί

«Αυτοτραυματίστηκε» λέει ο ηθοποιός στη δίκη για βιασμό του οδηγού ταξί
INTIME

Στην τελική ευθεία, με την απολογία του κατηγορουμένου, εισέρχεται η δίκη ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, του 30χρονου ηθοποιού που κατηγορείται ότι με την βοήθεια ναρκωτικών ουσιών βίασε 25χρονο πρώην οδηγό ταξί, το οποίο είχε μισθώσει το Νοέμβριο του 2018.

Ο ηθοποιός απολογήθηκε στο δικαστήριο, επαναλαμβάνοντας ότι όχι μόνο αρνείται την κατηγορία, αλλά και ότι θεωρεί «άκρως ατιμωτικό, αυτό για το οποίο κατηγορούμαι, με θίγει. Είμαι 443 ημέρες φυλακή. Αυτό για το οποίο κατηγορούμαι δεν είμαι εγώ».

Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος περιέγραψε όσα έγιναν την επίμαχη νύχτα από την στιγμή που, μέσω εφαρμογής, βρήκε το συγκεκριμένο ταξί, για να πάει στην Ομόνοια, σε κατάστημα ερωτικών ειδών, καθώς αργότερα είχε ραντεβού με έναν φίλο του, μέχρι που βρέθηκαν με το ταξί στο νοσοκομείο.

Περιγράφοντας την συζήτηση που είχαν μεταξύ τους, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο νεαρός οδηγός του ανέφερε πως σχετίζεται με μία κοπέλα και ότι έχει εμπειρίες και με τα δύο φύλα. Οι δύο άντρες, σύμφωνα με τον ηθοποιό, πήγαν μαζί να φάνε. Κατά τον ηθοποιό, ψάχνοντας για τα τσιγάρα του μέσα στο ταξί «έκανα απότομες κινήσεις και πετώντας τα πράγματα ίσως άνοιξε το μπουκαλάκι με το popper (σσ. κάψουλα αλάτων που δημιουργεί αναθυμιάσεις)…μετά σκέφτηκα, μέχρι να μου στείλει ο φίλος μου να βρεθούμε, να πάμε να δούμε τι γίνεται στο πάρκο, εκείνο κάτω από το Γκάζι, που ήξερα ότι γίνονται υπαίθριες γνωριμίες ατόμων του ίδιου φύλου».

Όπως περιέγραψε ο κατηγορούμενος τελικά, εξαιτίας, πιθανότατα, της κάψουλας, ο ίδιος αποκοιμήθηκε μέσα στο ταξί μετά την βόλτα στο πάρκο και ξύπνησε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου είδε τον οδηγό να φωνάζει και να του επιτίθεται χωρίς να μπορεί να καταλάβει τι είχε πάθει, καθώς μέχρι τότε απλά χαζολογούσαν χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό μεταξύ τους. Κατά τον κατηγορούμενο, ο οδηγός:

«Δεν παραδέχεται ότι ήρθε βόλτα μαζί μου στο πάρκο, θέλει να αποκρύψει οποιαδήποτε συμπεριφορά δική του που ίσως υποκρύπτει ομόφυλο ερωτισμό. Πώς όταν με πήγε στο νοσοκομείο έκανε σαν τρελός να με σώσουν οι γιατροί και μετά ζητούσε ιατροδικαστή; Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει από ανακριτή για υπόθεση ναρκωτικών και φτάνει σε ένα νοσοκομείο με έναν που έχει πάνω του ναρκωτικά και είναι τέζα…γι΄ αυτό φώναζε, φοβόταν μήπως πάει φυλακή.. Πιστεύω ότι αυτοτραυματίστηκε για να εξυπηρετήσει το σενάριο της ρίψης ουσιών και υπό τον φόβο ότι μπορεί να μπλέξει εξαιτίας των προηγούμενων υποθέσεών του με τα ναρκωτικά. Γνωρίζει ότι δεν έχει κακοποιηθεί. Πιστεύω ότι σκέφτηκε να με παρατήσει κάπου, αλλά μετά θυμήθηκε ότι τον είχα πάρει από beat…».

Νωρίτερα, στο δικαστήριο κατέθεσε ο γενετιστής Γιώργος Φιτσιάλος, ο οποίος είπε ότι στο ταξί δεν βρέθηκαν ίχνη σπέρματος ή αίματος που να δείχνουν εικόνα σεξουαλικής πράξης, ότι στο σώμα του οδηγού ταξί δεν βρέθηκε υλικό του κατηγορουμένου και τέλος ότι στα ερωτικά βοηθήματα του ηθοποιού δεν βρέθηκε dna του οδηγού ταξί, παρά μόνο του ηθοποιού και άλλων ατόμων. «Αποκλείεται να έχει συμβεί σεξουαλική κακοποίηση μέσα στο αμάξι αυτό» ανέφερε ο μάρτυρας.

Η δίκη συνεχίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ