Συμπλοκή με έναν νεκρό στο κέντρο φιλοξενίας του Σκαραμαγκά
Ένας νέος άνδρας με καταγωγή από το Αφγανιστάν έχασε τη ζωή του και ένας ακόμη τραυματίστηκε μετά από συμπλοκή, τα ξημερώματα της Κυριακής, μεταξύ αλλοδαπών στο Κέντρο Φιλοξενίας Σκαραμαγκά.
Η φονική συμπλοκή σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, ενώ νεκρός είναι ένας 22χρονος με καταγωγή από το Αφγανιστάν, ενώ ένας 18χρονος Ιρανός έχει μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Σημειώνεται ότι μετά και την μεταφορά 50 ακόμη προσφύγων τον Οκτώβριο, ο συνολικός πληθυσμός φιλοξενούμενων στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Σκαραμαγκά ανέρχεται πλέον στους 2.500, αριθμός που ξεπερνάει την πραγματική δυναμικότητα του χώρου.
CULTURE
«The American Experiment»: Η νέα σειρά του Netflix εξετάζει τις ρίζες και το μέλλον των ΗΠΑ
17:53
ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο από την επιχείρηση του ελληνικού FBI στη Μύκονο: Τα απίθανα σημεία που εντοπίστηκαν ναρκωτικά
17:44
ΕΛΛΑΔΑ
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Ερυθραία
17:36
ΚΟΣΜΟΣ
Καύσωνας Ευρώπη: Πορτοκαλί συναγερμός στη Δανία - Υψηλές θερμοκρασίες στη Σουηδία
17:27
ΚΟΣΜΟΣ