Άρχισαν οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ: Ποιοι διατηρούνται - Ποιοι φεύγουν
Άρχισαν το πρωί της Δευτέρας οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, ενώ ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι οι κρίσεις των αντιστρατήγων.
Το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας, το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή δύο αντιστράτηγων του Στρατού Ξηράς, έκρινε διατηρητέους τρεις από τους υπόλοιπους τέσσερις αντιστράτηγους και έναν ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του.
Διατηρητέοι κρίθηκαν οι Ανδρέας Δασκαλάκης, Κωνσταντίνος Σκούμας και Κωνσταντίνος Λαγουδάκης. Ευδόκιμα τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του έκρινε το Συμβούλιο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας.
Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των υποστρατήγων Αστυνομίας.
Ο Τραμπ στηρίζει την πρόταση μετονομασίας της ICE σε NICE
22:05
Παγκράτι: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός μηχανής που έσπασε το πόδι 22χρονης επειδή δεν μπορούσε να την περιμένει να παρκάρει (vid)
21:57
Θύμα που προσπαθεί να ξεφύγει από την έκρηξη του Βεζούβιου στην Πομπηία «ζωντανεύει» με AI (vid)
21:50
Το Ιράν πρέπει να κάνει «μεγάλες παραχωρήσεις» για να τελειώσει ο πόλεμος, λέει ο Γάλλος ΥΠΕΞ
21:42