Κρίσεις ΕΛΑΣ: Πέντε αποστρατεύσεις υποστρατήγων - Αλλάζει ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής
Τις κρίσεις των υποστράτηγων της Ελληνικής Αστυνομίας ολοκλήρωσε πριν από λίγο το αρμόδιο συμβούλιο, αποφασίζοντας την αποστράτευση συνολικά πέντε εξ αυτών.
Ανάμεσά τους ο Γιώργος Ψωμάς, ο μέχρι πρότινος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής.
Παρά το γεγονός ότι οι κρίσεις δεν φαίνεται ότι θα είναι βαθιές, για τον κ. Ψωμά είχαν στο παρελθόν εκφραστεί γκρίνιες καθώς δεν υπήρξαν συλλήψεις και προσαγωγές μετά από καταδρομικές επιθέσεις.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και η καταδρομική στοπ Μαρούσι, όπου οι αντιεξουσιασές έφτασαν μέχρι την κεντρική αγορά όπου προκάλεσαν επεισόδια και έφυγαν σαν κύριοι.
Στη θέση του Αντιστράτηγου προήχθη ο κ. Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ο οποίος -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- θα αναλάβει τα καθήκοντα του Επιθεωρητή Βορτείου Ελλάδος.
Γάζα: Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν κηδεία θύματος άλλου βομβαρδισμού νωρίτερα σήμερα
21:59
Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Πολιτικά Ευβοίας και Ακόντιο Βοιωτίας - 35 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
21:50
SpaceX: Ακυρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή η εκτόξευση του Starship
21:45
Επίθεση του Ιράν κατά πλοίου στο Στενό του Ορμούζ
21:36