Κρίσεις ΕΛΑΣ: Πέντε αποστρατεύσεις υποστρατήγων - Αλλάζει ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής
Τις κρίσεις των υποστράτηγων της Ελληνικής Αστυνομίας ολοκλήρωσε πριν από λίγο το αρμόδιο συμβούλιο, αποφασίζοντας την αποστράτευση συνολικά πέντε εξ αυτών.
Ανάμεσά τους ο Γιώργος Ψωμάς, ο μέχρι πρότινος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής.
Παρά το γεγονός ότι οι κρίσεις δεν φαίνεται ότι θα είναι βαθιές, για τον κ. Ψωμά είχαν στο παρελθόν εκφραστεί γκρίνιες καθώς δεν υπήρξαν συλλήψεις και προσαγωγές μετά από καταδρομικές επιθέσεις.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και η καταδρομική στοπ Μαρούσι, όπου οι αντιεξουσιασές έφτασαν μέχρι την κεντρική αγορά όπου προκάλεσαν επεισόδια και έφυγαν σαν κύριοι.
Στη θέση του Αντιστράτηγου προήχθη ο κ. Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ο οποίος -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- θα αναλάβει τα καθήκοντα του Επιθεωρητή Βορτείου Ελλάδος.
Tasty news: Τα πιο σημαντικά γευστικά ραντεβού που αξίζουν μία θέση στην ατζέντα μας
09:30
Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός φορτηγού στην Εγνατία Οδό - Το βαρύ όχημα ανετράπη
09:24
Bookreads - Δημήτρης Ρόκος: «Kανένα έργο δεν σταματά ποτέ να μεταβάλλεται»
09:17
Όταν τα γατάκια «καταλαμβάνουν» τα στρώματα γιόγκα: Η μοναδική εμπειρία του Kitty Yoga
09:00