Δίκη Ζέμπερη: Αναβολή μετά από αιτήματα της υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής
Για τις 25 Νοεμβρίου 2020 αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο προχώρησε στην αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, καθώς τόσο η υπεράσπιση όσο και η πολιτική αγωγή επικαλέστηκαν κώλυμα.
Η μητέρα της αδικοχαμένης εφοριακού που δεν κατάφερε να παραστεί στο δικαστήριο είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Όπως κατέθεσε η κόρη της και αδελφή του θύματος, «με το ζόρι τρώει και κοιμάται. Δεν είναι σε θέση να έρθει στο δικαστήριο και για το λόγο αυτό ζητεί αναβολή».
Και η πλευρά του 60χρονου κατηγορούμενου όμως ζήτησε αναβολή, καθώς η συνήγορος υπεράσπισής του, η οποία διορίστηκε πριν από λίγες ημέρες από το δημόσιο, ζήτησε χρόνο για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.
Δήλωσε μάλιστα ότι ο 60χρονος είναι άρρωστος, ενώ ο ίδιος με επιστολή του στο δικαστήριο δήλωσε πως δεν επιθυμεί να παραστεί στη δίκη.
Μετά από αυτά, το δικαστήριο κάνοντας δεκτή και την εισαγγελική πρόταση ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης.
ΕΛΤΑ: Ανανέωση του στόλου με 250 ηλεκτρικά δίκυκλα ελληνικής παραγωγής
14:02
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: F-22 Raptor και Stratotanker έστειλε ο Τραμπ στο Ισραήλ: «Αν σπείρεις τον άνεμο, θα θερίσεις θύελλες» προειδοποιεί το Ιράν
13:57
Τρία χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη: Τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις όλη τη χώρα - Ποιοι απεργούν
13:51
Χαλκίδα: Διασωληνωμένος 14χρονος μετά από τροχαίο - Πήρε κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου των γονιών
13:49