Έλεγχος στους πεζούς της Ηρώδου Αττικού
Σε έλεγχο θα υποβάλλονται σήμερα Παρασκευή όσοι διασχίζουν πεζή την Ηρώδου Αττικού, σύμφωνα με απόφαση της αστυνομίας, εξαιτίας των γεγονότων που συνέβησαν το πρωί στο Μαξίμου, αλλά και λόγω της επίσκεψης υπουργών ξένων χωρών.
Γύρω στις 9:00 περίπου δέκα ένστολοι πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας, αιφνιδιάζοντας τους συναδέλφους τους που φρουρούν το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση των Σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων.
Οι αστυνομικοί, είχαν κρύψει πλακάτ κάτω από τις στολές τους και τα εμφάνισαν μόλις έφτασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
Μεταξύ άλλων τα πλακάτ έγραφαν «Αλέξη γιατί σκοτώνεις το λαό σου;» «Η μάνα μου είναι καθαρίστρια» «Οι νεκροί μας δεν θα δικαιούνται σύνταξη;» «Ο πατέρας μου είναι αγρότης» «πενταμελής οικογένεια όλοι άνεργοι».
Η διαμαρτυρία κράτησε περίπου 20 λεπτά κι έληξε ομαλά με την απομάκρυνσή τους από την Ηρώδου Αττικού, ενώ αργότερα στο ίδιο σημείο τρεις γυναίκες που συμμετείχαν σε πορεία του ΝΑΤ προσπάθησαν να σηκώσουν ένα πανό με τα αιτήματά τους.
Κατώτατος μισθός: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις από την 1η Απριλίου
03:00
Διακοπές Πάσχα: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία - Οι επόμενες αργίες του 2026
02:00
Ανοιχτή η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τους δικαιούχους του Voucher των 750 ευρώ - Πώς θα κάνετε αίτηση
01:00
Θερινή ώρα: Πότε γυρίζουμε μπροστά τους δείκτες του ρολογιού
00:30