ΕΛΛΑΔΑ

Τον γρίφο με το σπίτι της φίλης του «τοξοβόλου» προσπαθεί να λύσει η Αντιτρομοκρατική

Τον γρίφο με το σπίτι της φίλης του «τοξοβόλου» προσπαθεί να λύσει η Αντιτρομοκρατική
ΙΝΤΙΜΕ

Τον μυστηριώδη άνδρα, περίπου 25 ετών, ο οποίος πλήρωσε καθαριστή για να αδειάσει το σπίτι που είχε νοικιάσει, με τα πραγματικά της στοιχεία, μία από τις συλληφθείσες μαζί με τον «τοξοβόλο του Συντάγματος», προσπαθούν να εντοπίσουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, μετά τη σύλληψη των τριών - Γιάννη Μιχαηλίδη, Δήμητρας Βαλαβάνη και Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου - στην Αγία Παρασκευή ένας άνδρας ζήτησε από έναν νεαρό που καθαρίζει σπίτια να συναντηθούν στο κέντρο της Αθήνας.

Του είπε να πάει στη διεύθυνση Ναυάρχου Βότση 3 στον Άγιο Νικόλαο, να πετάξει ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι και να το καθαρίσει. Αμέσως μετά του έδωσε και τα κλειδιά και εξαφανίστηκε.

Ο καθαριστής είπε στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ότι ο νεαρός φορούσε συνεχώς την κουκούλα του και γυαλιά, ενώ προσπαθούσε να κρύβει το πρόσωπό του.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα με τον καθαριστή στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι κάποιες ντουλάπες ήταν ανοιχτές, που σημαίνει ότι – πιθανώς – ο 25χρονος μυστηριώδης άνδρας είχε φροντίσει να αδειάσει το σπίτι, παίρνοντας χρήματα ή και κάποιο όπλο.

Το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί με τα πραγματικά στοιχεία της 26χρονης Δήμητρας Βαλαβάνη, η οποία έδινε ενοίκιο 300 ευρώ από το Σεπτέμβριο του 2019, δεν το είχε δηλώσει στην εφορία και τα χρήματα τα έδινε πάντα «μαύρα» και δύο μήνες μπροστά.

Η έρευνα

Σύμφωνα με την αστυνομία, τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης διενεργήθηκε έρευνα στο διαμέρισμα στην Αθήνα, που είχε ενοικιαστεί από την Δήμητρα Βαλαβάνη.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • (2) κάρτες μνήμης, με δύο (2) αντάπτορες,
  • κάρτα SIM και στέλεχος κάρτας SIM ,
  • πολυμηχάνημα – εκτυπωτής,
  • Tablet και (3) USB stick,
  • συσκευή κινητής τηλεφωνίας και κάρτα SIM ,
  • ανταλλακτικά, αξεσουάρ και παρελκόμενα για Drone ,
  • πλήθος από σακούλες, καλώδια, ζελατίνες πλαστικοποίησης και κλειδιά,
  • φωτογραφίες ταυτότητας του ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη, όμοιες με αυτή που υπήρχε σε πλαστό Δελτίο Ταυτότητας που κατείχε,
  • πλήθος από ρούχα (ανδρικά και γυναικεία) και υποδήματα.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ