Σαρωνικός: Συνεχίζεται το θρίλερ - Κανένα ίχνος του επιβάτη του «Blue Star 2»
Σε εξέλιξη βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός επιβάτη του επιβατηγoύ οχηματαγωγού πλοίου «Blue Star 2».
Σύμφωνα με μαρτυρία άλλου επιβάτη, το συγκεκριμένο άτομο εθεάθη να πέφτει από το πλοίο μέσα στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της νησίδας Πάτροκλος στον Σαρωνικό Κόλπο.
Αμέσως κλήθηκε το Λιμενικό, που ξεκίνησε τις έρευνες, οι οποίες κράτησαν όλο το βράδυ και συνεχίζονται και το πρωί του Σαββάτου, χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη μέχρι στιγμής, ενώ το πλοίο απομακρύνθηκε από την περιοχή λίγο πριν τις 11:00.
Ειδικότερα, τρία παραπλέοντα, ένα πλωτό κι ένα ελικόπτερο του Λιμενικού επιχειρούν από το πρωί, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η καταμέτρηση των επιβατών του «Blue Star 2».
Επιπλέον, δεν έχουν προκύψει στοιχεία για την ταυτότητα του αγνοούμενου.
Τεκμήρια: Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες τα γλιτώνουν με τα νέα μέτρα
02:00
Πρόγραμμα «Σπίτι μου 3»: Φοροαπαλλαγές και διπλή επιστροφή ενοικίου
01:00
Επίδομα Παιδιού Α21: Πότε γίνονται οι πληρωμές των τριών επόμενων δόσεων
00:30
Μαζωνάκης: Τα 87 «εξαφανισμένα» λεπτά, η φωτογραφία που ανακτήθηκε και ο «καθαρισμός» των στοιχείων
23:57