ΕΛΛΑΔΑ

Προσφυγικό: Σε σύσκεψη με κυβερνητικά στελέχη η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου

Προσφυγικό: Σε σύσκεψη με κυβερνητικά στελέχη η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σύσκεψη με κυβερνητικά στελέχη για το προσφυγικό θα έχει η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου την ερχόμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα, με ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου κάνει γνωστό ότι την ερχόμενη Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, η Περιφερειακή Αρχή βορείου Αιγαίου και οι πέντε Δημοτικές Αρχές Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου θα πάρουν μέρος, στο κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, σε σύσκεψη με κυβερνητικά στελέχη για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα που έχει καλέσει η κυβέρνηση.

Στην ίδια ανακοίνωση, καλούνται στις 10:00 το πρωί, την ίδια μέρα, στον χώρο προ του υπουργείου Εσωτερικών στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, οι βορειοαιγαιοπελαγίτες της Αθήνας.

«Σε συγκέντρωση για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αγανάκτησή μας για την επιδεινούμενη μεταναστευτική κρίση, στην οποία έχουμε αφεθεί αβοήθητοι» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Στο μεταξύ σήμερα με δήλωση της, η βουλευτής Μυτιλήνης του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα ζητά στη συνάντηση αυτή της ερχόμενης Πέμπτης «να παραβρεθούν και να ενημερωθούν όλοι οι βουλευτές των νησιών του βορείου Αιγαίου, οι οποίοι, μέχρι σήμερα, δεν έχουν κληθεί σε παρόμοιες συναντήσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ