Σε ισχύ η απαγόρευση απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο
Σε ισχύ τέθηκε απαγορευτικό απόπλου για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 ως 9 μποφόρ.
Τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό και από Πειραιά για Σαλαμίνα εκτελούνται πάντως κανονικά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Κανένα ενδιαφέρον από τη Ρωσία να συμμετάσχει στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
11:43
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ίλον Μασκ κατά Κρίστοφερ Νόλαν για την Οδύσσεια και την Ωραία Ελένη
11:38
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η GSΚ εγκαινιάζει τη νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη έναντι του Έρπητα Ζωστήρα
11:36
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: Συγκίνηση και λαμπρότητα στα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγ. Γεωργίου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο
11:28
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ