ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Ακινητοποίησε τη μητέρα, βίασε την κόρη και τις λήστεψε - Τι καταγγέλλει 53χρονη

Ηλεία: Ακινητοποίησε τη μητέρα, βίασε την κόρη και τις λήστεψε - Τι καταγγέλλει 53χρονη
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Βιασμό από ληστή καταγγέλλει μία 53χρονη στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής, ένας άτομο μπήκε στο σπίτι της 53χρονης στη Νέα Μανωλάδα όπου ζει μαζί με την 76χρονη μητέρα της. Προσπάθησε να την τρομάξει με φωνές, ζητώντας παράλληλα να του δώσουν όσα χρήματα είχαν.

Η 53χρονη του έδωσε 40 ευρώ υποστηρίζοντας πως δεν έχει άλλα και τότε, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια, της είπε να πάνε σε γειτόνισσα να ζητήσει δανεικά και να του τα δώσει.

Ο φερόμενος ως αλλοδαπός δράστης τότε κλείδωσε τη μητέρα της 53χρονης στο μπάνιο και βγήκαν μαζί στη γειτονιά αναζητώντας δανεικά. Παράλληλα, εκφοβίζοντας την 53χρονη προκειμένου να μην αποκαλύψει στις γειτόνισσες τίποτα, φέρεται να της είπε πως είχε τοποθετήσει εκρηκτικά στη μητέρα της και ότι θα την ανατινάξει αν μιλούσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα του ilialive.gr.

Στην πρώτη γειτόνισσα που φέρονται να επισκέφθηκαν δεν βρήκαν ανταπόκριση και έτσι χτύπησαν και δεύτερη πόρτα απ’ όπου πήραν δανεικά 100 ευρώ.

Στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι και όπως κατήγγειλε η 53χρονη, ο άνδρας την έγδυσε και τη βίασε.

Στην υπόθεση αρχικά επιλήφθηκε το Α.Τ. Βάρδας όμως λόγω και της σοβαρότητας των καταγγελλομένων θα γίνει διερεύνηση και από τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί στη Ν. Μανωλάδα και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Ταξίαρχος Απ. Μαρτζάκλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ