ΕΛΛΑΔΑ

«Τοξοβόλος»: Τι βρέθηκε μέσα σε παλιά τηλεόραση στο κρησφύγετό του στα Σεπόλια

«Τοξοβόλος»: Τι βρέθηκε μέσα σε παλιά τηλεόραση στο κρησφύγετό του στα Σεπόλια
ΙΝΤΙΜΕ

Μια κρύπτη σε μια παλιά τηλεόραση εντόπισαν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής μέσα στο διαμέρισμα - κρησφύγετο της συνεργού του «τοξοβόλου», Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, στα Σεπόλια. 

Συγκεκριμένα στην παλιά τηλεόραση η Αθανασοπούλου είχε κρύψει τα ψεύτικα γένια που είχε φορέσει και μεταμφιέστηκε σε παπά ο «τοξοβόλος», κατά κόσμον Γιάννης Μιχαηλίδης, στην ληστεία που έγινε στα Ερυμάνθεια Αχαΐας.

Οι αστυνομικοί που έψαχνα σπιθαμή προς σπιθαμή το κρησφύγετο στα Σεπόλια και τους έκανε εντύπωση η παλιά τηλεόραση που ήταν αφημένη σε μια γωνία ενός δωματίου και άρχισαν να ψάχνουν στο εσωτερικό της με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τα βασικά στοιχεία μεταμφίεσης του Μιχαηλίδη.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρεται ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που βρέθηκε στο διαμέρισμα ενώ η έρευνα συνεχίζεται καθώς, σύμφωνα με τις Αρχές, η ομάδα του τοξοβόλου διαθέτει τουλάχιστον δύο ακόμη σπίτια και δύο αυτοκίνητα.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί έγινε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής και όπως διαπιστώθηκε το σπίτι είχε νοικιαστεί τον Αύγουστο από την Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου με τα πλαστά στοιχεία «Λαμπίρη».

Η ίδια έδινε 250 ευρώ το μήνα ως ενοίκιο, είχε ζητήσει όμως να τα δίνει στο χέρι του ιδιοκτήτη και απεύφευγε τις τράπεζες και τους λογαριασμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ