Βίντεο - ντοκουμέντο: Πώς ρήμαζαν καταστήματα ηλεκτρονικών χωρίς να γίνουν αντιληπτοί
Με μια τσάντα στην οποία είχε τοποθετήσει μια ειδική επένδυση με αλουμίνιο για να αποφεύγει τους συναγερμούς των καταστημάτων, ένας Αλγερινός μαζί με έναν συνεργό του έμπαιναν σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και τα άδειαζαν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το CNN Greece ο Αλγερινός μαζί με τον συνεργό του έμπαιναν προσποιούμενοι τους πελάτες στο κατάστημα.
Ο ένας απασχολούσε τον υπάλληλο και ο άλλος έκλεβε ότι έβρισκε στις προθήκες του καταστήματος.
Πάνω από 10 καταστήματα στα νότια προάστια είχαν γίνει στόχος τους.
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής εντόπισαν τον έναν από τους δύο Αλγερινούς και έβαλαν τέλος στη δράση τους.
Εκτός από κλοπιμαία εντόπισαν και το περίφημο σακίδιο με το οποίο κατάφερναν να ξεπερνούν τους σεκιούριτι και τους συναγερμούς.
Ποινική έρευνα για τον ιδρυτή του Telegram, Πάβελ Ντούροφ - Τι ερευνούν οι ρωσικές αρχές
08:49
Στο Κίεβο η Φον ντερ Λάιεν για την τέταρτη επέτειο από την εισβολή της Ρωσίας
08:39
Νεκρός ηλικιωμένος στον Κηφισό: Έπεσε στο κενό από πεζογέφυρα και παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό (vid)
08:33
Αίγιο: Στον ανακριτή ο 46χρονος που πυροβόλησε τους ανήλικους - Εκτός κινδύνου οι τραυματίες
08:33