Γιώργος Κατρούγκαλος: Το μήνυμά του μετά το ατύχημα
Στο 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κατρούγκαλος, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή του ΕΚΑΒ, για να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο.
Με χιουμοριστική διάθεση ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε μέσω Twitter στο ατύχημα και τον τραυματισμό που είχε:
«Συμμετείχα το πρωί σε μία αθλητική εκδήλωση αραβικής πρεσβείας. Έπεσα και οι εξετάσεις έδειξαν ένα ελαφρύ κάταγμα. Ελπίζω από αύριο να είμαι ξανά μάχιμος (έστω κ με κηδεμόνα). Θερμές ευχαριστίες σε όσους επικοινωνήσατε μαζί μου για το ενδιαφέρον κ τις ευχές σας», έγραψε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και πρόσθεσε αστειευόμενος «Ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται κ έλεγε ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται... Δεν τον άκουσα».
SPONSORED
Hope: Το νοτιοκορεάτικο blockbuster που έγινε το απόλυτο monster movie της χρονιάς
17:39
Εργατικό δυστύχημα στη Νέα Αρτάκη: Νεκρός 54χρονος σε βιομηχανία
17:32
Μήνυμα Χαμενεϊ: «Πρωτοφανές έπος αντίστασης του Ιράν απέναντι σε δύο τρομοκρατικούς στρατούς»
17:22
Τραμπ: Θα δώσω μια ευκαιρία στο Ιράν, δεν βιάζομαι - Ο Νετανιάχου θα κάνει ότι θέλω
17:19