Κρήτη: 14χρονη έπεσε από τα Ενετικά Τείχη - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, μια 14χρονη που έπεσε απ' τα Ενετικά Τείχη, στην περιοχή Κομμένο Μπεντένι.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 και μισή το βράδυ. Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε το κορίτσι στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου Ανέστης Κιούλπαλης, «το κορίτσι έφτασε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σοβαρή. Αυτή την ώρα τα τραύματα του, που είναι πολλαπλά, διερευνώνται από τους γιατρούς. Εμείς είμαστε σε θέση εφόσον κριθεί αναγκαίο να το νοσηλεύσουμε στη ΜΕΘ, εφόσον δεν θεωρηθεί απαραίτητο - λόγω της ηλικίας του - να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ».
Παράλληλα, για το συμβάν έχει ενημερωθεί η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας.
SPONSORED
Πανελλήνιες 2026: «Οι διαβασμένοι δεν είχαν πρόβλημα - Δύσκολη η Ηλεκτροτεχνία ΙΙ», λένε φροντιστές
12:45
Καλαμάτα: Αποδοκίμασαν τον συζυγοκτόνο έξω από τα δικαστήρια - Ποια η υπερασπιστική γραμμή του
12:44
Στη Μαδρίτη έφτασε ο πάπας Λέων ΙΔ' - Μήνυμα σεβασμού «σε κάθε ανθρώπινο πόνο»
12:37
Το συλλεκτικό Nuvolari των 1.001 ίππων είναι το νέο supercar της Audi
12:26