Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση η ανήλικη που έπεσε από τα ενετικά τείχη
Με πολλαπλά τραύματα, διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) η ανήλικη κοπέλα που το βράδυ της Τρίτης έπεσε από τα ενετικά τείχη, στην θέση Κομμένο Μπεντένι, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Αρχικά, αμέσως μετά την πτώση της η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ μετά την ολοκλήρωση της εκτίμησης των γιατρών σε σχέση με τα πολλαπλά τραύματα που έφερε, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 20:30 την Τρίτη. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας.
Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ΑΤΜ στο Περιστέρι - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία του
19:28
Παρουσία Τραμπ η κλήρωση για το Μουντιάλ του 2026 - Του απονεμήθηκε βραβείο ειρήνης (vid)
19:18
Στα «άκρα» κυβέρνηση και αγρότες μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Κλιμάκωση στα μπλόκα
19:10
Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τσαρλς Κούσνερ ζήτησε να δει τον Σαρκοζί στη φυλακή αποκαλύπτει το Reuters
19:09