Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση η ανήλικη που έπεσε από τα ενετικά τείχη
Με πολλαπλά τραύματα, διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) η ανήλικη κοπέλα που το βράδυ της Τρίτης έπεσε από τα ενετικά τείχη, στην θέση Κομμένο Μπεντένι, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Αρχικά, αμέσως μετά την πτώση της η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ μετά την ολοκλήρωση της εκτίμησης των γιατρών σε σχέση με τα πολλαπλά τραύματα που έφερε, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 20:30 την Τρίτη. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας.
Ρωσία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε βιομηχανικό εργοτάξιο
23:00
Ζευγάρι συνελήφθη για την φωτιά στην Καβάλα - Ξεκίνησε από όχημα και επεκτάθηκε σε δάσος
22:49
Η δίκη για τη βομβιστική επίθεση στο Λόκερμπι αναβλήθηκε λίγες ημέρες πριν από την έναρξή της
22:37
Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς
22:26