Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση η ανήλικη που έπεσε από τα ενετικά τείχη
Με πολλαπλά τραύματα, διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) η ανήλικη κοπέλα που το βράδυ της Τρίτης έπεσε από τα ενετικά τείχη, στην θέση Κομμένο Μπεντένι, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Αρχικά, αμέσως μετά την πτώση της η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ μετά την ολοκλήρωση της εκτίμησης των γιατρών σε σχέση με τα πολλαπλά τραύματα που έφερε, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 20:30 την Τρίτη. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας.
SPONSORED
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00
Ποιες προθεσμίες δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ» - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
01:00
Ποια η προθεσμία υποβολής για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30