Πάτρα: «Ήμουν σε απόγνωση» - Τι υποστήριξε η μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος σε παραλία
Στο Λιμεναρχείο της Πάτρας κρατείται η 27χρονη μητέρα, η οποία εγκατέλειψε το μωρό της σε παραλία, με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης από περαστικούς.
Σύμφωνα με τα όσα είπε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς, γέννησε πριν από δύο ημέρες με καισαρική.
«Το βράδυ της Τρίτης πήρα το μωρό και έφυγα από το νοσοκομείο χωρίς να μου δώσουν εξιτήριο οι γιατροί. Περιπλανήθηκα για ώρες στην παραλία. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν σε απόγνωση. Τελικά αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη της παραλίας» είπε η 27χρονη.
Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι όπου ζει με τη μητέρα της, ώσπου την εντόπισαν οι αστυνομικοί.
Ο συνήγορος της γυναίκας, Γιάννης Αποστολόπουλος, ήρθε σε επικοινωνία με την 27χρονη μητέρα, η οποία «είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση».
Όπως είπε η ίδια στον συνήγορό της, γέννησε μόνη της, χωρίς την παρουσία κάποιου συγγενικού προσώπου, καθώς δεν γνώριζε κανείς ότι η κοπέλα ήταν έγκυος.
Σύμφωνα με τον συνήγορό της ο οποίος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του STAR, η κοπέλα φέρεται να προέβη σε αυτή την ενέργεια εξαιτίας της ντροπής που ένιωθε.
Ο βιολογικός πατέρας δεν εμφανίστηκε πουθενά, ενώ συγγενείς και φίλοι δεν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της.
Δίκη Τεμπών για βίντεο: Αποχή θα δηλώσει η πρόεδρος του δικαστηρίου, αιχμές κατά Κωνσταντοπούλου - «Έχω δεχτεί πολλές προσβολές»
14:37
Βυτιοφόρο όχημα ανατράπηκε στην Εγνατία Οδό - Κλειστό το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη (vid)
14:36
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ: ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε φτάνουν στη Βουλή οι νέες δικογραφίες - Είκοσι πολιτικοί στο μικροσκόπιο
14:32
«Ούτε κομψό, ούτε επιπέδου»: Η απάντηση Μακρόν στα σχόλια Τραμπ για το «χαστούκι» της Μπριζίτ (vid)
14:29