ΕΛΛΑΔΑ

Ορχομενός: Καταγγελία 15χρονης ότι την κρατούσαν αιχμάλωτη και την κακοποιούσαν

Ορχομενός: Καταγγελία 15χρονης ότι την κρατούσαν αιχμάλωτη και την κακοποιούσαν
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ/ΙΝΤΙΜΕ

Ανήλικη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι η οικογένεια του συντρόφου της, την κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι τους στον Ορχομενό και την κακοποιούσε.

Η περίπου 15 ετών ανήλικη εμφανίστηκε στο Α.Τ. Ορχομενού στη Βοιωτία χθες, Τετάρτη, το απόγευμα, και αποκάλυψε τις μαρτυρικές στιγμές που ζούσε.

Όπως είπε, τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κλεφτεί με τον αγαπημένο της και πήγε να ζήσει στον Ορχομενό μαζί με αυτόν και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το lamiarport.gr, η 15χρονη είχε επαφές με την οικογένειά της, ωστόσο κάποια στιγμή η μητέρα της δεν είχε νέα της. Όταν ρωτούσε για το παιδί της, η οικογένεια του συντρόφου της νεαρής έβρισκε διάφορες δικαιολογίες για να μην μιλήσουν.

Η ανήλικη, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, κατήγγειλε πως η οικογένεια του νεαρού της είχε αφαιρέσει το κινητό και την κρατούσε σε κατάσταση ομηρίας. Μάλιστα, έκανε λόγο και για σωματική κακοποίηση και βασανιστήρια, με χαρακτηριστικό ότι είχαν σβήσει πάνω της ακόμη και τσιγάρα.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση, ενώ έχει διαταχθεί και ιατροδικαστική εξέταση για να επαληθευτούν τα λεγόμενα της νεαρής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ