ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρό βρέφος στην Πάτρα: «Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει», λέει ο δικηγόρος της μητέρας

Νεκρό βρέφος στην Πάτρα: «Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει», λέει ο δικηγόρος της μητέρας
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 27χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε παραλία της Πάτρας την Τετάρτη.

Η μητέρα κρατείται στο κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης της 27χρονης, Γιάννης Αποστολόπουλος, έκανε λόγο για «κλασική περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης».

Ο δικηγόρος της 27χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και συγκεκριμένα σε κατάσταση σοκ.

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Δεν έχει κατανοήσει ότι σκότωσε το παιδί της» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.

Ενώ πρόσθεσε ότι: «Είναι σε κατάσταση που σε υπερβολικό βαθμό πιστοποιεί την ψυχολογική διαταραχή της».



Ο ίδιος ανέφερε ότι όταν την ρώτησε γιατί δεν άφησε το παιδί κάπου, αντί να το πετάξει στη θάλασσα, εκείνη δεν του απάντησε αλλά τον κοίταξε με ένα απλανές βλέμμα. Πρόσθεσε, πάντως, ότι γενικά δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το οποίο θα δώσει απαντήσεις, τόσο για την αιτία θανάτου του βρέφους, όσο και για τον χρόνο που αυτός επήλθε, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική εξέταση, ώστε να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε η μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ