ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστή σε 4 σημεία η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας από τα μπλόκα

Κλειστή σε 4 σημεία η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας από τα μπλόκα
EUROKINISSI / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Κλειστή σε τέσσερα σημεία και για 24 ώρες είναι η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας από τα μπλόκα των αγροτών, ενώ συγχρόνως έχει κλείσει και το παλιό εθνικό δίκτυο σε δύο σημεία. Τα σημεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 12:00 την Κυριακή το μεσημέρι.

Το πρώτο μπλόκο είναι στο 90ό χιλιόμετρο στο ύψος της Θήβας της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Οι αγρότες έχουν κλείσει και τους παράδρομους με συνέπεια από την περιοχή να μην περνά τίποτα.

Το δεύτερο μπλόκο είναι στο 110 χλμ. στο ύψος του Κάστρου της Βοιωτίας, όπου οι αγρότες κλείνοντας στον κόμβο και τους παράδρομους δεν επιτρέπουν την διέλευση. Το τρίτο μπλόκο των αγροτών είναι στο 140 χλμ., στο ύψος της Αταλάντης και το τελευταίο στο 210 χλμ στο ύψος της Ανθήλης , όπου έχουν κλείσει και οι παράδρομοι

Στο παλαιό εθνικό δίκτυο κλειστός είναι ο δρόμος στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτία στο ύψος του παλιού Λεβέντη. Ο ίδιος δρόμος με κατεύθυνση από την Αθήνα προς τη Λαμία είναι κλειστός, επίσης, στο ύψος της Αμφίκλειας .
Στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού προς Καρδίτσα και Τρίκαλα οι αγρότες έχουν κλείσει το δρόμο σε δύο σημεία. Το πρώτο μπλόκο είναι στην πόλη του Δομοκού και το δεύτερο μπλόκο είναι 6 χλμ μετά στη θέση Δρούγος.

Σε ό,τι αφορά το τμήμα Αθήνα-Λαμία η τροχαία προσπαθεί να διοχετεύσει την κυκλοφορία μέσα από το επαρχιακό δίκτυο. Ωστόσο η κίνηση εξελίσσεται με τεράστια ταλαιπωρία.

Στα 4 μπλόκα της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας οι αγρότες συζητούν ακόμη και το ενδεχόμενο να παρατείνουν τους αποκλεισμούς μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Κάτι τέτοιο όμως αναμένεται να αποφασιστεί την Κυριακή το πρωί στις συνελεύσεις τους .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ