Περιπέτεια στον αέρα για τον Χρήστο Σταϊκούρα
Απίστευτη περιπέτεια έζησε την Κυριακή ο υπουργός Οικονομικών,Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος επέβαινε σε πτήση από την Αθήνα με προορισμό τις Βρυξέλλες. Στην ίδια πτήση με τον κ. Σταϊκούρα επέβαιναν ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Χαρδαλιάς και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος τύπου Airbus A320-200 εκτελούσε την πτήση Α3622 από την Αθήνα με προορισμό τις Βρυξέλλες και στο οποίο επέβαινε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, συνάντησε δυσκολία κατά τη διαδικασία της προσγείωσής του στον διεθνή αερολιμένα των Βρυξελλών, λόγω των πολύ ισχυρών πλευρικών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.
Μάλιστα, κατά πληροφορίες, ο πιλότος έκανε δυο προσπάθειες προσγείωσης και τελικώς κατόρθωσε να προσγειώσει το αεροσκάφος με ασφάλεια στο έδαφος.
Σε επικοινωνία που είχε το CNN Greece με τον κ. Σταϊκούρα, ο υπουργός επιβεβαίωσε ότι πράγματι είχε «μια δύσκολη πτήση» κατά τη μετάβασή του στη βελγική πρωτεύουσα.
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου - Από 25 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι πληρωμές
00:30
Μαραθώνια απολογία: Καταιγισμός ερωτήσεων για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη στους δύο γιατρούς
23:55
Θάνατος Μαζωνάκη: Τι είπε στην απολογία 8,5 ωρών η γιατρός - Κατέρρευσε αμέσως μετά
23:45
Δύο νεκροί από ρωσικό πλήγμα στην πόλη Σλοβιάνσκ της Ουκρανίας
23:40