Ιατροδικαστής για νεκρό βρέφος: Είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά
Σεξουαλική κακοποίηση είχε υποστεί το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία, το οποίο μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Νοσοκομείο Παίδων, όπως επιβεβαιώθηκε από το πόρισμα του ιατροδικαστή.
Διαπίστωσε δε, και μικροεγκεφαλίτιδα. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Μέσα στην ημέρα αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας των Σύρων -η δίδυμη αδελφή του βρέφους που πέθανε και ένα αγοράκι 2,5 ετών.
Όπως ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν, έφτασε στο νοσοκομείο «άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν».
Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας προσπαθούν να σχηματίσουν το προφίλ της οικογένειας που ήρθε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια και από τότε ζει με την αρωγή ΜΚΟ.
Παράλληλα συνθέτουν το προφίλ του άλλου ζευγαριού που φιλοξενούσαν στο διαμέρισμα του Ζωγράφου, ώστε να διαπιστώσουν αν είχαν κάποια εμπλοκή στην υπόθεση.
Παράλληλα, εξετάζονται και οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης ΜΚΟ, ώστε να συγκεντρωθούν στοιχεία για την υπόθεση.
SPONSORED
«Αέρας» Χόλιγουντ στη Μύκονο: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το «Emily in Paris»
13:25
Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, οδηγοί και βοηθοί ασθενοφόρων διασωστών
13:19
Πολυκατοικία κατέρρευσε στη Γερμανία έπειτα από έκρηξη - Αγνοούνται δύο γυναίκες και ένας άντρας
13:14
Μιχαηλίδου: «Κανείς δικαιούχος δεν θα απενταχθεί από το πρόγραμμα Σπίτι μου ΙΙ»
13:10